• Over ons

Over De Valk Tuinen

Aangenaam, ik ben Dirk van den Brink. Ik ben uw hovenier met passie voor groen en alweer ruim twintig jaar werkzaam in dit vakgebied. Die passie is op jonge leeftijd al ontstaan bij mijn ouders in de groentetuin. Elke zaterdag samen met mijn vader de tuin in: spitten, zaaien en oogsten. En ook het maaien van het gazon was een klusje wat ik graag deed als kleine jongen.

Ik ben een echt buitenmens en geniet van de natuur. Naast mijn opleiding tot hovenier ben ik door echte ‘vakidioten’ opgeleid. Zij hebben mij de kennis van het groen bijgebracht. Dat tezamen heeft er voor gezorgd dat ik bij veel mooie projecten heb mogen helpen, van het realiseren van nieuwe tuinen tot aan de verzorging van bestaande tuinen. Daarnaast heb ik ook internationaal ervaring op mogen doen bij opdrachtgevers in Engeland en Frankrijk, zowel op het vlak van aanleg als onderhoud.

Een tuin bestaat tegenwoordig vooral uit bestrating en andere verhardingen, waardoor er (bijna) geen plek meer is voor groen. Een gazon van echt natuurlijk gras, bomen, struiken en bloemen – waar vogels, vlinders, bijen en egels zich thuis voelen – is tegenwoordig meer uitzondering dan regel. Mijns inziens zou dat juist andersom moeten zijn. Ik houd me dan ook graag bezig met het groene in de tuin. Iedere dag opnieuw, met veel plezier!

Nieuws

 • De Valk Tuinen word De Groene Combiatie

  Al sinds de oprichting van De Valk Tuinen werken wij veelvuldig samen met The...

  Lees meer
 • Verlichting

  Vind u het ook zo donker in de avond?

  Lees meer
Meer nieuws
 • Diensten

  Diensten

  Met onze jarenlange ervaring in en onze passie voor tuinen zijn wij dé hovenier die u het werk uit handen kan nemen...

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Bent u nieuwsgierig geworden naar wat De Valk Tuinen voor u kan betekenen? Laat het vooral weten, zodat we in contact met u...

  Lees meer
 • Fam. de Boer

  "Erg blij met Dirk als onze hovenier, heeft de nodige kennis en weet van aanpakken."

  Fam. de Boer