• Diensten

Ontzorging door verzorging

Met onze jarenlange ervaring in en onze passie voor tuinen zijn wij dé hovenier die u het werk uit handen kan nemen. Hierdoor heeft u het hele jaar geen omkijken naar uw tuin, maar kunt u wel altijd genieten van een tuin in topconditie.

Wij kunnen het tuinonderhoud voor u uitvoeren op basis van een eenmalige afspraak, op afroep of door het afsluiten van een passend onderhoudscontract. Dergelijke contracten kunnen veel verschillende vormen aannemen, variërend van een voor- en najaarsbeurt tot wekelijks onderhoud.

Vooraf en vrijblijvend worden uw wensen en eisen besproken. Wij zorgen dat uw tuin op het juiste moment het juiste onderhoud krijgt. U hoeft alleen maar te genieten van het eindresultaat!

Do It Yourself en De Valk Tuinen

U onderhoudt uw tuin graag zelf? Wij begrijpen als geen ander dat u hiervan geniet!

Toch kan het gebeuren dat u voor die ene klus even geen tijd heeft of het ontbreekt u aan de kennis of de juiste machine. Wij helpen daar graag bij!

Advies

Ook op het gebied van advies kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag in het vinden van een juiste oplossing op gebied van beplanting, bemesting, groei, bodemverbetering, tuinverlichting en machines. Neemt u gerust contact op, zodat we kunnen nadenken over een oplossing voor uw vraag.

Aanplanten en verplanten

Heeft u bij een tuincentrum mooie planten of bomen gezien, maar ziet u niet hoe en waar die in uw tuin moeten komen? Wij adviseren u graag en kunnen u bovendien ontzorgen, door het vervoer en de aanplanting van u over te nemen.

Gaat u verhuizen en wilt u beplanting meenemen? Ook dan kunnen wij u bijstaan met raad en daad.

Kan De Valk Tuinen ook iets voor u betekenen?

Nieuws

 • De Valk Tuinen word De Groene Combiatie

  Al sinds de oprichting van De Valk Tuinen werken wij veelvuldig samen met The...

  Lees meer
 • Verlichting

  Vind u het ook zo donker in de avond?

  Lees meer
Meer nieuws
 • Over De Valk Tuinen

  Over De Valk Tuinen

  Aangenaam, ik ben Dirk van den Brink. Ik ben uw hovenier met passie voor groen en alweer ruim twintig jaar werkzaam in dit...

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Bent u nieuwsgierig geworden naar wat De Valk Tuinen voor u kan betekenen? Laat het vooral weten, zodat we in contact met u...

  Lees meer
 • Fam. de Boer

  "Erg blij met Dirk als onze hovenier, heeft de nodige kennis en weet van aanpakken."

  Fam. de Boer